ABC stigereoler - siden 1975
ABC stigereol med opbevaringskasse.

De originale ABC stigereoler

Vores klassiske ABC stigereol fylder 50 år i 2025 og har trofast opfyldt vores kunders behov for opbevaring i hele hjemmet. Vi er stolte af at have skabt et bæredygtigt møbel i et langtidsholdbart design.

Det er en træreol, som med tiden kan skifte funktion, flytte fra rum til rum og på den måde følge dit liv. ABC reolen flytter ind i dit hjem og bliver der og giver dig mulighed for løbende at bygge til dit møbel eller bytte rundt på modulerne.

Se udvalg
ABC stigerol, perfekt til børneværelset.

Vores ABC reoler giver mange muligheder

Vi har 4 ABC grundreoler i forskellige højder og 10 farvemuligheder. Kombinér størrelser, dybder, hylder, låger og bokse efter eget valg. Med en ABC reol får du flere funktionelle løsninger og forskellige anvendelsesmuligheder i én reol. Dyk ned i vores mange forskellige moduler skab det møbel du drømmer om eller vælg en af vores standarter fra webshoppen.

Med ABC reolen kan du sammensætte din reol, så den passer præcis til dine behov. Du er designeren og vælger selv størrelse, moduler, farve osv. Fleksibelt og funktionelt.

ABC reol skænk

En ABC reol for livet

En af de store fordele ved vores reolsystem, er at en ABC reol er meget slidstærk og med en bæreevne op til 100kg pr. hylde.
Derudover er det en fleksibel reol, så der løbende kan byttes rundt på modulerne, eller reolen kan skifte plads i hjemmet.

Det er det vi mener når vi siger vi producerer Furniture for a Lifetime.

Find din nye ABC reol

Dansk håndværk

Danske kvalitetsmøbler siden 1917.
Vi er blandt andet kendt for ABC reolen og Quadrant møblerne.

Returret

100 dages returret.

Fragt

Fri fragt over 2.999 DKK.
Gratis afhentning i Aulum.

Levering

Leveres inden for 7 hverdage.